
رژیم بیماری های کلیوی
بیماری کلیوی یک مشکل رایج است که حدود 10 درصد از جمعیت جهان را تحت تأثیر قرار می دهد. رژیم غذایی بیماران کلیوی و موارد مرتبط با آن تاثیر بسزایی در روند درمان بیماری کلیوی دارد. در واقع تغذیه بیمار کلیوی، رابطه مستقیم با میزان کیفیت زندگی، نحوه مراجعه کمتر به پزشک متخصص کلیه و درمان بهتر دارد. مواردی که در تغذیه بیمار کلیوی بسیار اهمیت دارد توجه به میزان وجود، سدیم، پتاسیم و فسفر در تغذیه بیمار است. میزان سدیم در رژیم غذایی بیماران کلیوی، پتاسیم در تغذیه بیمار کلیوی و میزان فسفر در تغذیه بیمار کلیوی، به شما نشان می دهد که چه مواد غذایی را می توانید مصرف کنید و چه مواد غذایی را نمی توانید. مصرف گل کلم، زغال اخته، انگور قرمز، سفیده تخم مرغ، سیر، گندم سیاه(گندم چاودار)، روغن زیتون، کلم، بلغور، مرغ بدون پوست، فلفل دلمه ای و پیاز می تواند به عملکرد بهتر کلیه های شما کمک شایان کند. این مقاله اطلاعات بسیار مفید و جذابی را در ارتباط با آن دسته از مواد غذایی که برای سلامتی و بهبود بیماران کلیوی موثر است، ارائه می دهد.
مسئله تغذیه بیمار کلیوی از مسائل مهم در درمان بیماری کلیوی در جهان است. دیابت و فشار خون بالا که شایع ترین عوامل خطر بیماری کلیوی هستند، می توانند ناشی از تغذیه غلط و رژیم غذایی نامناسب باشد. با این حال، چاقی، سیگار کشیدن، ژنتیک، جنسیت و سن نیز می توانند این خطر را افزایش دهند. قند خون کنترل نشده و فشار خون بالا باعث آسیب به رگ های خونی در کلیه ها می شود و توانایی آنها را برای عملکرد بهینه کاهش می دهد. هنگامی که کلیه ها به درستی کار نمی کنند، مواد زائد در خون جمع می شوند، از جمله مواد زائد مواد غذایی. بنابراین لازم است افراد مبتلا به بیماری کلیوی از رژیم غذایی بیماران کلیوی پیروی کنند. محدودیت های غذایی بسته به سطح آسیب کلیه متفاوت است و بنابراین رژیم غذایی متفاوتی را برای درمان بیماری کلیوی می طلبد. پس حتما تغذیه بیمار کلیوی را جدی بگیرید.